ONS VERHAAL

OORSPRONG

Twee tweelingbroers Timo en Igor lanceerden Designblussers in 2020 tijdens een wereldwijde pandemie. De pandemie weerhield hen, om het idee van de brandblusser een nieuwe definitie te geven, niet. De tweelingbroers hebben een passie voor het creëren van hoogwaardige, unieke en tijdloze producten. Mede hierdoor zijn de designs ontworpen en gefabriceerd in Nederland om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. Het doel is om elke woning te voorzien van een designblusser om zo een unieke toevoeging te geven aan elk interieur, aldus de oprichters. 

WIE WE ZIJN

Bij Designblussers bouwen we aan een community die deelnemen aan het herdefiniëren van de ‘gewone’ brandblusser, zonder concessies te doen aan de functionaliteit. Samen met onze partners presenteren wij een collectie van unieke en tijdloze designs die een uitstraling ademen van luxe en kwaliteit. 

We streven ernaar om elke klant de best mogelijke service te bieden die zij verdienen. Betrekken van klanten bij nieuwe designs, de beste deals en de nieuwste updates is voor ons topprioriteit. Bij ons zijn de klanten niet zomaar ‘klanten’. Dit is een familie van een exclusieve club mensen die vooruitstrevend in het leven staan. Onze community geeft een nieuwe dimensie aan het hebben van een brandblusser. Namelijk met een luxe, stijlvolle en tijdloze uitstraling zonder concessies te doen aan functionaliteit. 

The new way of art.

Timo & Igor - Oprichters van Designblussers