Welkom bij FIRELESS.

Met een FIRELESS brandblusser heb je toegang tot een exclusieve club mensen die vooruitstrevend, innovatief en uniek in het leven zijn. Ze zien het belang van brandveiligheid toenemen met de toename van elektronische apparatuur in huis. Het verhaal van FIRELESS biedt jou de ultieme kans om jouw veiligheid te combineren met tijdloze ontwerpen. Elk ontwerp heeft zijn eigen diepe betekenis en zijn eigen unieke uitstraling. Wacht niet te lang, want dit is de toekomst. Kies een ontwerp dat bij u past en verbaas de omgeving met uw vooruitstrevende denkwijze.

De FIRELESS blussers zijn net zo efficiënt als normale brandblussers en bij uitstek geschikt voor privégebruik in en om huis en tuin. FIRELESS blussers voldoen aan de EC 0029 norm en worden technisch geproduceerd volgens de Europese norm EN 3-8, die van toepassing is op dit type brandblusser. Net als een normale brandblusser is een FIRELESS blusser tien jaar houdbaar.

*DISCLAIMER: Een brandblusser moet aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet hij rood zijn en een zichtbare gebruiksaanwijzing hebben. Een designblusser is dus geen vervanging van de rode brandblusser. 


Veiligheid gecombineerd met luxe en tijdloze ontwerpen.

- Team FIRELESS.