Bedankt voor uw bezoek aan en winkelen bij Designblussers. Hieronder volgen de algemene voorwaarden die ons verzendbeleid vormen.

Beleid voor binnenlandse verzending - Nederland

Verwerkingstijd van verzending

Doordat wij in Nederland gevestigd zijn, kunnen wij een snelle binnenlandse verzending realiseren.

Voor 17:00 besteld? Morgen in huis. Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of bezorgd in het weekend of op feestdagen.

Als we een groot aantal bestellingen ontvangen, kunnen zendingen een paar dagen vertraging oplopen. Houd rekening met extra werkdagen voor levering. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de verzending van uw bestelling, nemen we contact met u op via e-mail of telefoon.

Verzendtarieven en leveringsschattingen

De verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen.

Verzendmethode

Geschatte levertijd

Verzendkosten

DHL/DPD levering aan huis

1-2 werkdagen

Gratis

DHL Service Point 

1-2 werkdagen

Gratis

PostNL Service Point

1-2 werkdagen

Gratis

 

Af en toe kunnen er vertragingen in de levering optreden.

Verzendbevestiging en tracking van bestellingen

U ontvangt een e-mail met verzendbevestiging zodra uw bestelling is verzonden, met daarin uw trackingnummer (s). Het trackingnummer is binnen 24 uur actief.

Douane, invoerrechten en belastingen

Designblussers.com is niet verantwoordelijk voor enige douane en belastingen die op uw bestelling worden toegepast. Alle kosten die tijdens of na verzending worden opgelegd, zijn de verantwoordelijkheid van de klant (tarieven, belastingen, enz.).

Schade

Wij gaan met alle zorg om. Het is mogelijk dat een artikel beschadigd of defect is. Indien de verpakking zichtbare schade heeft, adviseren wij om het pakket te weigeren. Neem contact met ons op via info@designblusser.com. Voeg foto's toe in geval van defecten of beschadigingen. Wij vervangen beschadigde of defecte artikelen (mits op voorraad) zonder extra kosten.

Wij denken met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Schade door derden

Designblussers.com is niet aansprakelijk voor verlies en / of beschadiging of vermissing van artikelen tijdens verzending door DHL of DPD service.

De artikelen worden voor transport zorgvuldig verpakt, wij zijn niet aansprakelijk voor schade tijdens transport door DHL Parcel of door een derde partij. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door de koper, en hij moet alle kosten en kosten dragen.

Lees onderstaande informatie over ons retour- en restitutiebeleid.

Retour- en restitutiebeleid

Bedankt voor het winkelen bij Designblussers.com

Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, staan ​​we klaar om u te helpen.

Retourzendingen

Je hebt 30 kalenderdagen om een ​​artikel te retourneren vanaf de datum waarop je het hebt ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen.

Je artikel moet in de originele verpakking zitten.
Uw artikel heeft de kassabon of het aankoopbewijs nodig.
Stuur een e-mail naar info@designblussers.com voor het verzendadres.

Restituties

Zodra we je artikel hebben ontvangen, zullen we het inspecteren en je laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u onmiddellijk informeren over de status van uw terugbetaling na inspectie van het artikel.

Als uw retourzending wordt goedgekeurd, zullen we een terugbetaling op uw creditcard (of oorspronkelijke betaalmethode) uitvoeren.

U ontvangt het krediet binnen een bepaald aantal dagen, afhankelijk van het beleid van uw kaartuitgever.

Verzenden

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten zijn niet restitueerbaar.

Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Neem contact op

Neem contact met ons op als u vragen heeft over hoe u uw artikel aan ons kunt retourneren. info@designblussers.com of via de FaceBook messenger chat.